Biológia-kémia szakos tanár vagyok. 1990 óta tanítok a BJG-ben. A laborban kémia szaktanárként azon ügyködöm, hogy minél több kísérlet öltsön a helyi viszonyok közt megvalósítható, a tanulók számára érthető, elemezhető formát.

Az érdeklődésem előterében álló témák: az élő anyag előfordulási formái és lehetőségei az univerzumban. A hosszú fejű, nagy szemű, zöld ufonautákban nem hiszek (bocs), de a témában értelmesen megnyilvánulókat érdeklődve meghallgatom, megnézem, elolvasom.

A nagy kérdés és a válasz:

„Miért tanulj?

Minél többet tanulsz, annál bölcsebb vagy… Minél bölcsebb vagy, annál kisebb eséllyel csinálnak bolondot belőled… ha néha mégis úgy érzed, hogy bolondot csináltak belőled, akkor nem tanultál eleget… a jó pap is valószínűleg ezért tanult holtig (?).”

kedvenc sport: ping-pong, kosárlabda, go (táblás játék – goszovetseg.hu, gokgs.com)

kedvenc filmsorozatok (2015-ben): Trónok harca, The walking dead 

 

Biológia-fizika szakos tanár vagyok, laboratóriumi szaktanárként dolgozom a Csongrádi Batsányi János Gimnázium természettudományos diáklaboratóriumában. Tantárgyaimat nagyon szeretem, nagy lelkesedéssel és érdeklődéssel várom a laboratóriumba érkező vendégdiákokat vagy a saját tanítványaimat, hogy megismertessem velük a természettudományos kísérletezés örömét, s ezáltal a bevezessem őket a természettudományok rejtelmeibe. Kedvenc szakterületem az biofizika és a környezetfizika, amelyekről szívesen tartok foglakozást diákjaimnak szakkör keretében vagy kollégáimnak továbbképzést. Ha valakiben meglátom a tehetséget és az akaratot, akkor nagyon szívesen terelgetem az útját a természettudományos vagy (korábban) a kertészeti és környezetvédelmi pályán.
Magam is aktív környezetvédő vagyok, időnként szaktanácsadóként is dolgozom.
Időmet szeretem a természetben tölteni kis családommal.
Hobbim a varrás, a főzés és a biciklizés.