A csongrádi Batsányi János Gimnáziumban pénteken avatták a TErmészetTUDOmányos Diáklaboratóriumot, melynek kialakítására, az öt helyiség felújítására és egyéb csatlakozó programokra, például tanárképzésre pályázaton 240 millió forintot nyert a fenntartó, a szegedi tankerület.

Megérkezett a felszerelés jó része, így hamarosan elkészülhet a Batsányi János Gimnázium természettudományos diáklaboratóriuma. A jelenleg berendezés alatt álló labort szeptembertől a gimnazisták mellett tizenkét partneriskola diákjai is használhatják majd.

Csongrád - A csongrádi Batsányi János Gimnázium közel 240 millió forintot nyert pályázaton a Tetudod-projekt megvalósítására.

 

Birtokba vehették a diákok a Batsányi János Gimnázium Természettudományos Diáklaboratóriumát. Az Öveges-programnak köszönhetően a közel 240 millió forintból épülő beruházással egy minden igényt kielégítő labor jött létre, amely nem csak a csongrádi gimnázium, de a környező települések általános iskolái diákjainak képzését is elősegíti majd.